Hirdessen itt

Egészen szokatlan irányba kanyarodott egy sima igazoltatás Debrecenben


Forró nyomon indultak el a rendőrök, sikerrel is jártak.


A Készenléti Rendőrség három járőre igazoltatott egy járművezetőt Debrecenben augusztus 31-én. A sofőr az intézkedés közben döbbent rá, hogy elhagyta a pénztárcáját. Az egész autót átkutatta a tárcát keresve, közben azonban érkezett egy üzenet a telefonjára arról, hogy valaki megpróbált egy dohányboltban fizetni a bankkártyájával, számolt be a police.hu.

A rendőrök nem késlekedtek, azonnal az adott címre mentek, és adatgyűjtésbe kezdtek. A dohányboltban sikerült pontos személyleírást kapniuk, így pár perccel később egy közelben lévő üzlet előtt megtalálták a keresett férfit. A tiszadadai lakos, ahogy meglátta az egyenruhásokat, elővette a tárcát, és átadta nekik. Beismerte, hogy nem sokkal korábban találta a földön, majd két boltban is megpróbált fizetni a benne lévő bankkártyával.

A járőrök előállították a 35 éves férfit a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések