A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csőtörés Hajdúböszörményben, pincéket árasztott el a víz


A tűzoltók szivattyúzták ki. Ügyeleti hírek csütörtökről.


Csőtörés történt csütörtökön kora reggel, Hajdúböszörményben, az Árpád utcában. Az eset miatt három ingatlan pincéje vízzel telítődött. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók szivattyú segítségével távolították el a vizet – olvasható a megyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó tegnap reggel Püspökladányban, az Árpád utcában. Az eset következtében az oszlop eltört. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kiemelték a jármű sofőrjét, majd átadták a mentőszolgálatnak. Az egység áramtalanította a járművet.

Ötszáz négyzetméteren égett az avar tegnap délben Hajdúhadházon az Irinyi József utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet

Berendezési tárgyak kaptak lángra egy nyolcvan négyzetméteres családi házban Nyírmihálydiban, a József Attila utcában tegnap a déli órákban. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ingatlan tulajdonosa eloltotta a tüzet. A tűzoltók egy vízsugárral elvégezték az utómunkálatokat, majd átvizsgálták az épületet.

Három körözött, tíz előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül egy könnyű, egy pedig súlyos sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány összesen négy személyt fogott el, közülük három embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, egy főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök tíz személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések