A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bogár László: Ez már harmadik világháború


Ukrajna önmagában valószínű már nemhogy hat hónapot, hanem egy hónapot sem bírt volna ki Oroszországgal szemben.


„Ez már harmadik világháború

Ezt a háborút ma már minden ezzel foglalkozó szakértő egyértelműen proxy háborúnak nevezi, ahol látszólag ugyan Oroszország és Ukrajna áll szemben, de ez nem így van, Oroszországgal maga az Amerikai Birodalom és az Amerikai Birodalmon keresztül gyakorlatilag az egész Nyugat mint létszerveződési mód (tehát a Nyugat és a nem-Nyugat) áll szemben egymással, mert Oroszország sem lehetne ilyen eltökélt, bátor és magabiztos, ha nem tudná maga mögött elsősorban Kína, de a jelek szerint India és más meghatározó államok támogatását is, vagy legalábbis semlegességét.

Vagyis, a világ országainak többsége nem kíván ebben állást foglalni, sőt akár még bizonyos értelemben véve Szaúd-Arábia esetében némi kajánságot is érzékelhetünk, hogy most egyértelműen jelzi, hogy lehet hogy eddig az Amerikai Birodalom diktált mindent, de most ebben a világhelyzetben ez egyáltalán nem így van. Tehát valójában Ukrajna önmagában valószínű már nemhogy hat hónapot, hanem egy hónapot sem bírt volna ki Oroszországgal szemben, de ma Ukrajna elsősorban nem Ukrajna, legfeljebb csak egy lándzsának a hegye. Az egy más kérdés, hogy persze hadszíntérré vált az ország, és ennek még iszonyú következményei lesznek, ha egyszer ez a háború véget ér. ”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések