A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bloomberg: Az EU szembeszáll a belső ellenséggel


Az amerikai lap szerint Orbán nemcsak a magyar demokráciára jelent veszélyt, hanem korlátozza az EU azon lehetőségeit, hogy választ adjon a háborúra. 

Az Európai Unió kész példátlan büntetést alkalmazni egyik tagja ellen, jelezve, hogy elfogyott a türelem Magyarországgal szemben – írja a Bloomberg. Az amerikai lap szerint az unió egyben azt is egyértelművé tette, hogy nem nézi jó szemmel Orbán Viktor magyar miniszterelnök Vlagyimir Putyinnal folytatott politikáját.

A szerző úgy véli,

csak véletlen egybeesés, hogy a Magyarországnak szánt uniós források blokkolása az ukrajnai invázió idején történhet meg,

de a háború új megvilágításba helyezte Orbán és az orosz elnök kapcsolatát. „Miközben a többi uniós tag leváltotta az orosz gázt és olajat, és alternatív források felé néz, Orbán kihasználta a Brüsszeltől kapott mentességet, és növelte az oroszoktól vásárolt gáz mennyiségét” – áll a Bloombergen.

A cikk szerint az ukrajnai invázió során vált világossá az EU vezetői számára, hogy

Magyarország Putyin pártján áll, Orbán pedig nemcsak a magyarországi demokráciára jelent veszélyt, hanem korlátozza az EU azon lehetőségeit, hogy választ adjon a háborúra.

Hosszú távon Lengyelországon múlhat, hogy sikerül-e Magyarországot „térdre kényszeríteni”. Morawiecki lengyel miniszterelnök korábban kijelentette, hogy határozottan elleneznek minden olyan büntetést, amely az uniós források megvonásán alapul. „Magyarországnak most november 19-ig van lehetősége válaszokat adni az EU aggályaira, és elindítani a megígért folyamatokat, beleértve a korrupcióellenes testületet” – zárul a cikk.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
TIPIKUS ZSIDÓ SÁRKAVARÁS!!!
MIKÖZBEN...
Az ASKE NÁCI David Laut kellett, hogy fogadja a felcsúti barnavarangy, vagyis a miniszterelnöknek látszódó kakadarab a Karmelita kolostorban, akivel a zsidó élősködők további támogatásáról, Magyarország és ISRAHELL kapcsolatáról valamint a szomszédban zajló USRAHELL és RUSSIA háborújáról tárgyaltak.
A megbeszélésen részt vett Köves Slomó is, aki valójában Orbán Viktor magyarmati gazdája, aki nem mellesleg a Mossad álcázott ügynökeként az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija is.
Lau köszönetet mondott a magyarországi kormánynak azért a támogatásért, amelyet Magyarország és a világ zsidó közösségeinek megerősítéséhez nyújt. Kiemelte azt a segítséget, hogy Magyarország menedéket és ellátást nyújt az Ukrajnából elmenekült zsidó parazitáknak.
A helyzetünk halálveszélyes mivolta miatt elmondom miként zajlott valójában ez a zsidó látogatás.
A tetűhintás Vader nagyúr tételesen felsorolta a feladatokat, amiket Orbánnak, Nováknak és a többi hazaáruló csicskának végre kell hajtania, majd a végén cigány Hitler annyit mondott, hogy:
"- Igenis értettem, végrehajtom."
És utána kezet csókolt a főrabbinak.
"... meg vagyunk mármi ...aszva mindörökre..."
További rossz hír, hogy a Putyin elől menekülő zsidók Balatonöszödön hoztak létre egy üdülő falut.
Naná, hogy a fajtajelleg felcsúti rezsi-ördög támogatásával!!!
https://machnechabad.hu/