A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Apáti Bence: Soros 444-e dezertált, amikor a momentumos államférfi megszólalt


Lezajlott az idei Tranzit is, ami jobboldali részről fényes győzelmeket hozott, baloldali, ellenzéki oldalról pedig pedig csúfos kudarcokat, vereségeket, gyöngyöző homlokokat, megszégyenülést, kétségbeesett pillantásokat és érvekre görbülő hátakat.


(Ha valakik nem tudná: a Nyers zenekar egyik száma volt a Fényre csúnyuló lányok. Most már ilyen nótákat persze nem lehet írni, de ez most mellékes.)

A leglátványosabb összeomlást kétségkívül a Momentum új elnöke és reménysége, Gelencsér Ferenc mutatta be, aki az augusztusi hőségben csoda szép új öltönyben, értsd: hatalmas mellényben ült le Gulyás Gergely mellé, hogy megmutassa, sokkal okosabb fiú, mint elődje, Fekete-Győr "nemtudom" András.

Nos, a mutatvány finoman szólva sem sikerült, pedig ez nem volt túl ambiciózus vállalás, Gulyás Márton Fekete Győrrel készített interjúja minden idők legnagyobb politikuségetéseként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, az exelnök gyakorlatilag saját magát buktatta meg azzal, hogy kiderült, elméje olyan sötét, mint egy százméteres kút legmélyebb és legsötétebb pontja, alapvetően fogalma sincs semmiről, viszont ez a tudatlanság és inkompetencia nem különösebben zavarja, hiszen fiatal, szemtelen és nem szereti a magyar miniszterelnököt, tehát jár neki, hogy megválasszák az ország vezetőjének.

Ehelyett inkább leváltották a Momentum éléről, ami igen dicséretes.

Nos, a magát roppant szerényen államférfiként aposztrofáló Gelencsér Ferencnek sikerült tényleg minden szempontból túltenni elődjén, egészen bődületes volt az a tudáshiány, amit a vita során felvonultatott.

Azt hiszem, itt és most felesleges szemezgetni, sokan már megtették előttem, de azt azért nem bírom ki, hogy két fényes villanását ne idézzem fel.

Az egyik ilyen az volt, amikor azzal próbálta támadni a kormányt, hogy az az Uniótól kapott/remélt pénzből szeretné rendezni a pedagógusok bérét, ami szerinte valamiért csúnya dolog, majd két perc múlva már határozottan és öntudatosan kijelentette, hogy a Momentum a tanárok fizetését EU-s forrásból emelné fel.

Nem vicc.


Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések