A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Apát és lányát gyászolja egész Megyaszó


Az általános iskola homlokzatára is kikerült a fekete zászló. 

Kedden este nem sokkal 9 óra után öt ember vesztette életét a 37-esen, amikor két autó karambolozott. Azonnal meghaltak. Köztük egy 13 éves kislány és édesapja. Megyaszón volt, aki azt mondta, hogy a kórházból jöhettek hazafelé, ahol az édesanya tegnapra virradóan megszülte gyermekét.

- Az ember nem tudja megállni sírás nélkül! Az imént róluk beszélgettünk, és sírtunk – mondja az egyik asszony a bolt előtt. - Nagyon rendes emberek voltak.

Megrázta a falut

- A kislány a másod unokatestvérem volt, most ballagott volna az én kislányommal együtt nyolcadik osztályból. A lányom fel sem tudja fogni, nagyon sírt, iskolába se akart menni – mondta összetörten.

A boltban azt halljuk, nemrég a nagymama is itt járt. 

- Ezt a fájdalmat senkinek sem lenne szabad átélni! - mondja az egyik megyaszói.

- Nem gondoltam volna, hogy ilyen történhet, nem is ő okozta a balesetet. Normálisan közlekedik az ember és elveszti az életét, oda lett a család élete, ez megrázta az egész falut – mondta Szabó Roland, aki szerint az egész település jól ismerte és szerette őket.

- Nem tudom elmondani, mennyire sajnálom – mondta Apostol Elemérné. - Tegnap is megláttam a fekete zászlót, és sirattam őket egész délután.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések