A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videófelvételeket készítettek a bámészkodók egy férfi haláltusájáról


A Mentőszolgálat közösségi oldala felháborodott bejegyzésben osztotta meg tegnap a balatonmáriafürdői esetet.

A Kaposvári Mentésirányítás nagy erőket mozgósított egy 50 év körüli férfihez, akit a tóból húztak ki a fürdőzők kedden a balatonmáriafürdői strandon.

A perceken belül kiérkező mentőegységek és a légimentők azonnal megkezdték a férfi emelt szintű ellátását, aki akkor már nem lélegzett. A beteg életéért több mint másfél órán keresztül küzdöttek a szakemberek, amit rengeteg bámészkodó figyelt a parton még annak ellenére is, hogy a mentősök takarókkal és fürdőlepedőkkel próbálták eltakarni előlük a betegellátást. Az életmentők megpróbálták elküldeni a kiváncsiskodókat, de az újraélesztés miatt nem igazán tudtak ezzel foglalkozni. A katasztrófaturisták közül többen teljes érzéketlenségükről tettek tanúbizonyságot: egyesek videóra vették és fényképezték a mentést, mások gyermekükkel a karjukon nézték végig a férfi életéért vívott küzdelmet.

A mentők mindent elkövettek, de a férfi életét a megfeszített csapatmunka ellenére sem tudták megmenteni, amit többen rögtön meg is osztottak a közösségi médiában.

A kritikátlan viselkedés a mentést végzőket is megviselte, amit a közösségi oldalukon megosztottak. A Balatonlellei Mentőállomás vezetője egyenesen tűrhetetlennek minősítette a bámészkodók viselkedését, amelyhez hasonlót több mint harminc éves pályafutása alatt sohasem tapasztalt - írták, és egyúttal részvétüket fejezték ki az elhunyt hozzátartozóinak.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések