A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

18 év után ismét Szekszárdon a Magyar Continental Singers


Tizennyolc év után ismét fellép Szekszárdon a Magyar Continental Singers. A nemzetközi előadó-művészeti szolgálat hazai formációja a Református Templomba várja az érdeklődőket augusztus 18-án.

Különleges hangversenyélménnyel lehetnek gazdagabbak Szekszárdon azok az érdeklődők, akik augusztus 18-án, csütörtökön 18 órakor ott lesznek a Református Templomban - olvasható az egyik közöségi oldalon.

A nemzetközi Continentals énekegyüttes 1967-ben alakult meg az Egyesült Állomokban. Az a stílus, amelyet képviselnek, meglehetősen formabontó volt annak idején, elindítva vele egy új stílusirányzatot is. Elsősorban egyházi indíttatású és tartalmú énekek csendülnek fel a koncertjeiken, ún. keresztény könnyűzenét adnak el elő. Célja, hogy a Biblia örömhírét közvetítse énekeken, zenei előadásokon keresztül.

A Continental Singers sikere elsöprő volt, gyorsan hódítottak a világ minden táján. Az együttes világszerte nagy népszerűségnek örvend a megalakulása óta, így hatásukra és mintájukra több országban, köztük hazánkban is megalakult a Magyar Continental Singers.  Ez az énekegyüttes 1985-ben jött létre, és azóta is nagy érdeklődéssel bíró koncerteken szórakoztatják a közönséget.

Csütörtökön 18 év után lép ismét a szekszárdi közönség elé.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések