A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újmagyarozza a határon túliakat Perintfalvi, aki azt is tudja, hogy „miért fél az Orbán-rezsim a diplomás nőktől”


„A diplomás nő nem hiszi el azt a maszlagot, amit a kormány kollaboráns csatlósai, az egyházak el akarnak hitetni vele” – írja a katolikus teológus.


„Na, én aztán tudom, miért fél az Orbán-rezsim a diplomás nőktől!” – kezdi Facebook-bejegyzését Perintfalvi Rita, aki szerint az Állami Számvevőszék azért „aggódik a túl sok diplomás nő miatt”, mert emiatt csökken a házasság és a gyerekvállalás esélye.

A liberális teológus bejegyzésében úgy fogalmaz: „hiába gyártott Novák Katalin Orbán Viktor segítségével a nagy nemzetépítő missziója keretében egymillió új magyart”, ha a határainkon kívülieket is beleszámolja, ha lassan majd kb. ugyanennyien hagyják el az országot.

„Így nem fognak csökkeni a demográfiai problémák! Sőt mi garantálja, hogy a megszületett gyermek itthon marad? Lesz újra vasfüggöny vagy elveszik az útleveleiket?” – teszi fel a kérdést Perintfalvi, aki szerint a kormányzat egy újabb ellenségképet gyárt és most éppen a diplomás nők kerülnek sorra. Álláspontja szerint a kormány mindezt azért teszi, mert a diplomás nő, gondolkodik:

„A diplomás nő nem hiszi el azt a maszlagot, amit a kormány kollaboráns csatlósai, az egyházak el akarnak hitetni vele. Azt, hogy őt az Isten is másodrangúnak teremtette, aki köteles meghajtani magát a férfiuralom előtt, akinek kussolnia kell a közösségben és akinek tilos férfiakat tanítani, hiszen alacsonyabb rendű náluk. S ha ez ellen lázad, akkor tulajdonképpen az Isten ellen lázad” – írja Perintfalvi Rita.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések