Hirdessen itt

A Jobbik felszólította a kormányt: adják el a petárdákat, környezetszennyező a tűzijáték


A Jobbik arra szólította fel a kormányt, hogy fejezze be a közpénzmilliárdok "elégetését", legyen szó a Vodafone megvásárlásáról, vagy a szerintük felesleges és nehezen magyarázható tűzijátékról.


Az ellenzéki párt azt közölte szombaton az MTI-vel, hogy ebben a válságos időszakban "nem saját mobilszolgáltatóra és környezetszennyező látványosságra kell az adófizetők pénzét szórnia a kormánynak", hanem a rezsiemelés kompenzációjára, az élelmiszerek áfacsökkentésére és az oktatási intézmények kifűtésére, megelőzve a szénszünetet és az online oktatás elrendelését.

Hozzátették: "ráadásul éppen akkor akar tűzijátékot durrogtatni a magát nemzetinek valló kormány, amikor a románok 1916-os erdélyi betörésének évfordulója van".

"Most, hogy ismét zivatarok miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat, a Jobbik arra kéri a fideszes kormányzatot, ne húzza tovább ezt a megtartjuk, nem tartjuk meg, elhalasztjuk, majd pedig felmentjük az OMSZ vezetőit bolsevik teleregényt, s adja el a petárdákat még azon az áron is, ha bukik rajta valamennyit" - fogalmaztak a közleményben.

A petárdák eladásából befolyó összegből pedig fizessék ki az önkormányzatoknak a háborús veszélyhelyzetre hivatkozással elmaradt közterület-használati díjat és fűtsenek ki néhány száz iskolát télen - javasolta a Jobbik.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések