A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több településen égett a száraz aljnövényzet Zalában


Keszthelyen ötszáz négyzetméter lángolt, Söjtörön a napelemek telepítése okozta a tüzet, míg Zajkon egy bokor gyulladt ki

Keszthely: Ötszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet Keszthelyen, a Szendrey majorban. Mire a város hivatásos tűzoltói a helyszínre értek, a lángok egy melléképületre, valamint az abban tárolt szalmára is átterjedtek. Az egységek három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a közeli körbálákra nem terjedtek át a lángok.


Söjtör: Napelemek telepítése közben kigyulladt egy akácos aljnövényzete Söjtör külterületén. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. A tűzoltók munkáját egy helyszínen tartózkodó munkagép is segítette. 

Zajk: Kigyulladt egy bokor, a tűz pedig pár négyzetméteren az aljnövényzetre is átterjedt Zajkon, a Józsefhegyi utcában. A letenyei hivatásos tűzoltók vízsugárral rövid idő alatt elfojtották a lángokat.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések