Hirdessen itt

Őzek futottak át a segédmotoros előtt, hatalmasat esett a férfi


A jó reflexeinek köszönhetően elkerülte az ütközést a vadakkal, de a kavicsos úton megcsúszott melynek következtében megsérült.

Egy 58 éves szepetneki férfi közlekedett egy segédmotoros kerékpárral tegnap, augusztus 18-án 6 óra 15 perc körül Szepetnek irányából Eszteregnye felé a két települést összekötő szám nélküli, kavicsos úton, amikor őzek futottak át előtte. Azért, hogy a vadon élő állatokkal ne ütközzön össze, fékezett, balra kormányozta gépjárművét, azonban a kavicsos útszakaszon megcsúszott, és elesett. A férfi megsérült.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A szolgálatban lévő állomány hét személyt fogott el, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök hét főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt - tájékoztatott a police.hu.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések