A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szécsényben fiatalkorúak loptak el egy autót


Csak kocsikázni kötötték el a kocsikat a fiatalok.

A Szécsényi Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a két fiatalkorút, akik egy este alatt két nyitva hagyott személygépkocsit is elvittek - adta hírül a rendőrség hírportálján.

Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője arról tájékoztatott, hogy a 14 éves hugyagi lakos és a 17 esztendős szécsényi társa augusztus 9-én a kora esti órákban kerékpárral indult horgászni, amikor felfigyeltek a Szécsény külterületén található telephely előtt parkoló személygépkocsira. 

A gépjármű nyitott állapotát kihasználva a benne hagyott indítókulccsal beindították az autót, azonban azzal csak pár métert tudtak haladni. Ekkor a parkolóban álló másik járműhöz mentek, amelynek az ajtajai szintén nem voltak bezárva és az slusszkulcsot is megtalálták a kocsiban. A fiatalok a személygépkocsival a telephely előtt kocsikáztak, majd amikor megunták, hátrahagyták az autót és elfutottak a helyszínről.

A szécsényi nyomozók elfogták, előállították és kihallgatták a két fiatalt jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt. A két fiú a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések