A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szarvason kigyulladt egy traktor, Sarkadon az aljnövényzet égett


Egy mezőgazdasági munkálatokat végző traktor gyulladt ki tegnap délután Szarvas külterületén, Halászlak közelében. A helyszínre riasztott helyi hivatásos tűzoltók vízsugár segítségével az égő gumiabroncsokat és a füstölgő részeket eloltották, majd a felhevült szerkezeti elemeket visszahűtötték. Az eset során senki sem sérült meg.

Egy nagyfeszültségű hálózati transzformátor gyulladt ki tegnap délután Tótkomlóson, a Békéssámsoni út közelében. Az esethez riasztott helyi önkormányzati tűzoltók a kigyulladt trafó környezetét vízsugárral megvédték, majd átadták a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak. Tűz a környezetére nem terjedt tovább, az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg - adta hírül a katasztrófavédelem megyei oldala.


Egy fa járdára, valamint kerítésre borult tegnap délután Békéscsabán, a Körte soron. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók a közlekedést akadályozó és veszélyeztető növényzetet motoros láncfűrész segítségével távolították el. Az eset során senki sem sérült meg.

Tegnap délután kigyulladt az elszáradt aljnövényzet Sarkadon, a Bokor utcában. A száz méter hosszan égő vegetációt a gyulai hivatásos tűzoltók oltották el vízsugár és kéziszerszámok segítségével. Tűz a környezetére nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések