A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

MVM Zenergia – Most először a pécsiek számára is


Az MVM idén hetedik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. A budapesti helyszín mellett idén először Pécsett is láthatjuk.

A szervezők a vidéki zenerajongók számára lehetővé teszik az idén először, hogy – többek között Pécsett – óriáskivetítőn élőben követhessük, ráadásul ingyenesen a koncertet augusztus 27-én, 19:30-kor!

Az este során olyan neves előadók lépnek fel, mint Rúzsa Magdi (ének), Balázs János (zongora), vagy a Concerto Budapest szimfonikus zenekar Keller András vezényletével.

A koncerten a klasszikus zene, a könnyűzene, a magyar népdalok, a francia sanzonok, a jazz, a rock és a régi magyar filmslágerek világából jól ismert darabok csendülnek fel olyan előadókkal és átiratokban, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség. A zenei műsort fényfestés teszi idén is még emlékezetesebbé - írták a rendezvényről a szervezők.

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget idén is jótékony célra ajánlja fel.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések