A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Számos szórakozási lehetőséget kínál Heves megye az ünnepi hétvégén


Számos rendezvényen emlékeznek meg Heves megyében az államalapításról.

Egerben már pénteken elkezdődnek a programok. 18 órától a Nemzedékek terén megemlékezést és kenyérszentelést tartanak, amit színpadi programok követnek a helyszínen. A Dobó téren 20 órától lép színpadra a Melody Maker, utána pedig az utcabálon mulathatnak a látogatók. 20-án, szombaton 10 órakor tartják a szentmisét a Bazilikában, 19 órától pedig a városi ünnepség keretében különböző díjak adnak át a Dobó téren, majd 20 órától a Szimfonik Lájk Band ad koncertet.

Szombaton Mezőkövesden 9 óra 30 perckor kezdődik a koszorúzás a Szent István szobornál, 10 órától pedig szentmisét tartanak a Jézus Szíve templomban. Az ünnepi köszöntő után Cselepák Balázs színész-énekes ünnepi műsorát nézheti meg a nagyérdemű, később pedig az önkormányzat adja át a kitüntetéseket az érintetteknek. A díjátadás után megáldják és megszegik az új kenyeret. Az esti program 20 órakor veszi kezdetét a Kavicsos-tó és Szabadidőparkban, ahol a Carbonfools ad koncertet. Vasárnap is 20 órakor kezdődik a program a parkban, amit 22 óra 20 perckor tűzijátékkal zárnak.

Gyöngyösön 20-án, 10 órakor kezdődik az ünnepség és a kenyérszentelés a Fő téren, amit számos program követ a nap folyamán. 20 órakor Radics Gigi lép a színpadra.

Füzesabonyban 11 órától kezdődnek a programok az Ifjúság utcában. Az est sztárvendége a Kowalsky meg a Vega lesz. A koncertet tűzijáték és utcabál követi.

Szilvásvárádon 20-án, 20 órakor kezdődik a Lipicai Nemzetközi Történelmi Lovasgála a Lipicai Lovasközpontban, ami visszarepíti a közönséget hazánk múltjába.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések