Hirdessen itt

Soros György véleménycikkben állt ki a radikális ügyészek megválasztása mellett


A milliárdos szerint el kell ismerni, hogy az Egyesült Államokban a feketék ötször nagyobb valószínűséggel kerülnek börtönbe, mint a fehérek, ez pedig a demokráciát aláásó igazságtalanság.


A milliárdos baloldali megadonor Soros György a Wall Street Journalon lehozott véleménycikkében állt ki a radikális ügyészek megválasztása mellett, miközben erősödik a bűnözés és növekszik a városlakó polgárok által kezdeményezett lemondatások száma – írja a Breitbart.

Soros nyilatkozatában megkísérli megvédeni a „reform ügyészek” támogatását, szerinte el kell ismerni, hogy az Egyesült Államokban a feketék ötször nagyobb valószínűséggel kerülnek börtönbe, mint a fehérek, ez pedig a demokráciát aláásó igazságtalanság. Soros megismétli azt az állítását is, hogy a gyilkosságok aránya a republikánusok által vezetett államokban a legmagasabb, figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy a demokraták által irányított városokban a legmagasabbak.

Júniusban a baloldali fellegvárként számontartott, San Francisco szavazói egy ritka visszahívási szavazáson menesztették Chesa Boudin radikális ügyészt. A Los Angeles-i választók most hasonló visszahívási választást tartanak a Soros által támogatott George Gascón ügyész elmozdítása érdekében.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések