Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Pikáns, sült csirkecombok vajpuhára sütve: egy fontos hozzávaló a titka


A puhára sült, pikáns csirkecombokból biztos, hogy repetázni fognak a csípős ízek kedvelői.


A pikáns csirkecombok titka a pác, ami a sokféle fűszer mellett a jalapeno paprikának köszönheti tüzes ízét. Ebben tartsd a húsokat legalább két-három órát, de ideális esetben akár egy egész éjszakát is. Így az ízek lejutnak a combok belsejébe, fellazítják a rostokat, és szuperomlós lesz tőle a végeredmény.

Hozzávalók 6 személyre

👉 6 egész csirkecomb
👉 4 evőkanál olívaolaj
👉 3 evőkanál Worchestershire-szósz
👉 2 jalapeno paprika
👉 2 teáskanál fokhagymapor
👉 1 teáskanál bazsalikom
👉 1 teáskanál rozmaring
👉 1 teáskanál kakukkfű
👉 só
👉 bors

Elkészítés:

A csirkecombokat a forgóknál vágd ketté, és szórd meg őket sóval. Az olívaolajat keverd össze a Worchestershire-szósszal, a finomra vágott jalapeno paprikával, a fokhagymaporral, a bazsalikommal, a rozmaringgal, a kakukkfűvel és a borssal. Forgasd meg a combokat ebben a pácban, és pihentesd a hűtőben néhány órát vagy akár egy egész éjszakát is. Másnap helyezd őket egy tepsibe, és alufóliával letakarva 200 fokon nagyjából egy óra alatt süsd a húsokat omlósra.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések