Hirdessen itt

Olasz lap: Orbán nem tesz különbséget a menekültek között – mindenkit üldöz


„Nincsenek migránsok a magyar főváros utcáin” – problematizál a La Repubblica szerzője. 

„Orbán Viktor, magyar miniszterelnök legalább a menekültekkel bizonyos értelemben demokratikus: mindenkit üldöz, nem tesz különbséget” – olvasható a La Repubblica hasábjain. A szerző szerint mindegy, hogy valaki a háború elől menekül, beteg, vagy nem tud járni, terhes vagy gyerek, nem maradhat Magyarországon.

Mint írják, értjük tehát, hogy Matteo Salvinit az Északi Liga politikusát és Giorgia Melonit, az Olaszország fivérei párt elnökét milyen választói affinitás kötötte a 2010 óta hivatalban lévő magyar miniszterelnökhöz, az „illiberális demokrácia” lelkes teoretikusához.

Nincsenek migránsok a magyar főváros utcáin

– problematizál az olasz lap.

A legtöbb ember Nyugatra indult, vagy hazament, nem voltak 800 ezren, csak a határátkelők. „A szám felduzzasztása volt a nagyszerű stratégia, hogy több forrást szerezzenek Brüsszelből” – mondta el Léderer András, a Magyar Helsinki Bizottság főmunkatársa, majd hozzátette: a támogatott ukránok mindössze 27 ezren vannak. A többiek kétszer menekültek: a háborús hazából és a menekülteket nem akaró országból – olvasható a lapban.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések