A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem fizette meg a bírságot egy orosházi férfi, le kell ülnie büntetését


Kétegyházán egy balesetnél, Orosházán pedig ittas járművezetés gyanúja miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök.


Kétegyháza külterületén, hétfőn 21 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról és egy fának ütközött. A mentők a jármű vezetőjét nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja - olvasható a rendőrség összefoglalójában.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 17 óra után néhány perccel Orosháza külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett.

A 33 éves gádorosi nőt a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Orosházán elfogtak a rendőrök egy 20 éves férfit, akinek az Orosházi Rendőrkapitányság rendelte el a körözését. Az orosházi férfi nem fizette be a rá korábban kiszabott bírságot, amit a Gyulai Járásbíróság átváltoztatott elzárásra. Ezért őt a rendőrök a Csongrád-Csanád Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések