A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Érik az újabb botrány? Furcsa videó kering Majkáról, amelyben tizenéves lányokkal írogat


A csajozásokról több állítólagos bizonyíték is előkerült.  

Még ki sem hűlt a botrány, ami a lemondott fehérgyarmati Majka-koncert miatt robbant ki, máris meglepő hírek keringenek róla a világhálón. Az egyik közösségi oldalon, amely a hazai celebekre és influenszerekre specializálódott, több igencsak furcsa videó jelent meg. Több olyan képernyőfotó is napvilágra került, amely Majka és két tizenéves lány privát beszélgetéséről készült. A hitelességük egyelőre nem bizonyított, de egy biztos, az egyiken egyértelműen a rapper hivatalos Instagram-oldala szerepel  – írja a Bors.

A videón látható képek alapján úgy tűnik, mintha Majka kezdeményezte volna a beszélgetéseket.


A hozzászólók között volt, aki azt írta, tisztán emlékszik még Dundika Blikknek tett korábbi nyilatkozatára, amelyben a következőket mondta:

Én struccpolitikát folytatok, és ezt ajánlom minden nőtársamnak. Meghagyom Petinek a magánszféráját, nem nézegetem a telefonját, hagyom, hogy élje az életét. Megadom neki a kellő szabadságot, hogy azt csinálhassa, ami boldoggá teszi.

– jelentette ki Majka felesége, s hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy képes lenne nyitott házasságban élni. Ez alapján elképzelhető, hogy annak sem örülne, ha a férje fiatal lányokat fűzne.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések