Hirdessen itt

Negyven négyzetméteren égett a felhalmozott szemét Kamut településen


Békés megyében négy alkalommal riasztották a tűzoltókat szabadtéren keletkezett tűzesetez a tegnapi nap folyamán.


A reggeli órákban huszonöt négyzetméteren égett a tarló Békéscsabán a Fiumei út közelében. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók a lángokat egy előreszerelt gyors sugár segítségével megfékezték, így a tűz környezetére már nem terjedt tovább. 


A déli órákban Kondoros külterületén, az M44-es út közelében gyulladt meg az elszáradt aljnövényzet és a learatott tarló. A helyszínre riasztott szarvasi és békéscsabai hivatásos tűzoltók a négyezer négyzetméteren égő növényzetet három vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. 

Nem sokkal később Nagykamarás és Medgyesegyháza között, a 4429-es út mellett csaptak fel a lángok, ahol hozzávetőleg kétezer négyzetméteren égett a cserjés bozótos terület. A tűzesetet a mezőkovácsházi és a gyulai hivatásos tűzoltók számolták fel két vízsugár és kéziszerszámok segítségével. 


A délutáni órákban negyven négyzetméteren égett a felhalmozott szemét Kamut településen, a Rákóczi utcában. A tűz veszélyeztette a közeli temetőt és napraforgó táblákat. Az esethez riasztott mezőberényi és békéscsabai hivatásos tűzoltók a lángokat vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. Tűz a környezetére nem terjedt tovább, anyagi kár nem keletkezett. A tűzesetekkel kapcsolatosan senki sem sérült meg.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések