A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beszakadt az úttest Debrecen belvárosában, a Péterfia utca és a Honvéd utca kereszteződésében


Tegnap műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat.


Bedő külterületén, Nagykerekinél égett kétszáz négyzetméteres területen a legelő csütörtök reggel. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egy faág lehasadt és a forgalmat veszélyeztette Hajdúnánáson, a Polgári utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Egy négy méter magas fa kiszáradt és megdőlt a debreceni Császár Péter utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók levágták az ágat.

Faág okozott gondot tegnap Debrecenben, a Panoráma úton is. A faág az úttestre lógott, emiatt azt a debreceni hivatásos tűzoltók eltávolították.

Este beszakadt az úttest Debrecen belvárosában, a Péterfia utca és a Honvéd utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik a területet átvizsgálták. A körülbelül nyolc négyzetméteres, fél méter mély süllyedés körüli területet biztosították a szakemberek kiérkezéséig.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések