A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Melléképület lángolt Dióskálon, komposztáló Kehidakustányban


A garázsban is kárt tett a pusztító tűz.

Kigyulladt egy tizenkét négyzetméteres melléképület Dióskálon, a Hegy utcában. A tűz a szomszédos garázst is érintette. Az esethez a pacsai hivatásos tűzoltók vonultak, akik vízsugárral megfékezték a lángokat - írta meg a Zala Megyei Katasztrófavédelem a honlapján.

Kehidakustány: Teljes terjedelmében égett egy komposztáló Kehidakustányban, a Hunyadi János utcában. A lángok egy garázsra, egy kisebb melléképületre és egy tujasorra is átterjedtek. A keszthelyi hivatásos és a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet. Az egységek gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a közeli lakóházra nem terjedtek át. 

Zalakaros: Csőtörés miatt ömlött a víz egy családi háznál Zalakaroson, az Arany János utcában. A település hivatásos tűzoltói kiszakaszolták a törött részt és megszüntették a folyást. 

Keszthely: Zárlatos lett egy mennyezeti lámpa, emiatt kisebb tűz keletkezett egy nyaralóban Keszthelyen, a Honvéd utcában. A keszthelyi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a tulajdonos az épületet áramtalanította. Az egységek megbontották a lámpa körüli burkolatot, a még izzó részeket vízsugárral eloltották. A tűzoltók átvizsgálták a tetőszerkezetet, de további izzásra, tűzre utaló nyomot nem találtak. 

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések