A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felújítás kezdődik Zalaegerszeg nagyobbik kormányablakában, szeptemberben szünetel az ügyfélfogadás


Zárva lesz a Kossuth Lajos utca 17-19. szám alatti kormányablak a felújítás ideje alatt. A munkálatok várhatóan négy hétig, 2022. szeptember 1-től szeptember 30-ig tartanak, ezalatt sor kerül többek között az ügyfélszolgálati iroda padlóburkolatának cseréjére is.

A jelzett időszakban továbbra is zavartalanul tudják intézni hivatali ügyeiket Zala megye további kormányablakaiban, amelyek közül:

- a szintén Zalaegerszegen található Munkácsy út 2. szám alatti Kormányablak (Zóna) bővített kapacitással (+ 3 munkaállomással),

- a zalaegerszegi járás területén található pacsai okmányiroda és a zalalövői kormányablak pedig bővített kapacitás mellett (+1, illetve +2 munkaállomás) megnövelt nyitvatartási idővel várja a lakossági ügyfeleket, az alábbiak szerint:

- Zalalövő, 8999 Zalalövő, Szabadság tér 1.: H-Cs - 08:00-16:00, P - 08:00-14:00

- Pacsa, 8761 Pacsa, Kisfaludy u. 2.: H-Cs - 8:00 - 12:00 és 12:30 - 16:30, P - 08:00-14:00

A gépjármű-kereskedéssel foglalkozó ügyfelek számára a Megyeházán, a 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10. szám alatti épület földszint 11-es termében biztosítanak ügyintézési lehetőséget.

Zala megyében további hét kormányablak található – Nagykanizsa, Zalakaros, Hévíz, Keszthely, Zalaszentgrót, Lenti és Letenye településeken –, ahol az említett időszakban változatlan nyitvatartási idővel állnak rendelkezésére.

A megigényelt és elkészült, nem lakcímre, hanem a zalaegerszegi, Kossuth utcai kormányablakba kért okmányok átvételére a munkálatok ideje alatt a Munkácsy út 2. szám alatti kormányablakban (Zóna) lesz lehetőség - tájékoztatott a Zala Megyei Kormányhivatal.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések