A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitiltás vár azokra a felelőtlen turistákra, akik medvét etetnek a Szent Anna-tó környékén (videó)


A környezetvédelmi terület gondnokának elege lett ebből az idióta turistahóbortból, és úgy döntött, bevezet egy új szankciót.


Elege lett a Szent Anna-tó és a Mohos tőzegláp környezetvédelmi terület gondnokának azokból a felelőtlen odalátogató turistákból, akik enni adnak a környéken sétálgató medvéknek.

Dósa Elek Levente, a környezetvédelmi terület népszerűsítésére és megóvására alapított Pro Szent Anna Egyesület vezetője egy Facebook-bejegyzésben világossá tette: kitiltják a környezetvédelmi területről azokat, akiket rajtakapnak, hogy medvéket etetgetnek „a rendszámtáblára érkező büntetés” mellett.

A gondnok elrettentő példaként egy videót is közzétett, melyen autóból etetik a medvét a Szent Anna-tó felé vezető úton, aztán a nagyvadnak elfogy a türelme:



A Hargita megyei csendőrség egyébként épp hétfőn közölte: az év első hét hónapjában 277-szer hívták ki medvék miatt a hatóságokat a 112-es segélyhívó számon.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések