A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez van Berki Mazsi és Nádai Anikó exe között


Egy ismerős elmondta, milyen kapcsolat van Berki Krisztián özvegye és Kovács Dániel Richárd között.

Sokakat felháborított, hogy a gyászoló Mazsi egy új férfi oldalán jelent meg egy nyilvános rendezvényen, aki ráadásul nem ismeretlen a hazai közéletben: ő Nádai Anikó műsorvezető exférje, első gyermeke édesapja, televíziós producer.

Bár Berki Krisztián özvegye a közösségi oldalán azt írta, véletlenül ültették egy asztalhoz a tévés szakemberrel, a rendezvény több résztvevője szerint is a páros együtt lépett be a bemutatóra – írja a Blikk.

Azon is meglepődtem, hogy Mazsi megjelent az eseményen, hiszen mindenki tudja, hogy milyen nehéz időszakon van túl. Attól pedig sokunknak tátva maradt a szája, hogy partnerrel töltötte az estét. Mindvégig egymás mellett ültek és beszélgettek, láthatóan bizalmas, közeli kapcsolatban vannak. Szinte senkivel nem foglalkoztak, csak egymás társaságát élvezték. Mazsi végig mosolygott, akárcsak Dániel

– mesélte a lapnak egy szemtanú, aki szintén részt vett a rendezvényen. Berki Krisztián özvegyét sokan támadni kezdték emiatt, de a lapnak Mazsi egyik barátja elmondta, pusztán barátság van kettejük között.

Mazsi nagyon hálás minden olyan embernek, aki együttérez vele és segíti ebben a nehéz időszakban. Dániel is közéjük tartozik, jó barátja és támasza

– nyilatkozta az ismerős, aki azt is elmondta, Mazsi még nem nyitott a férfiak közeledésére, de elfogadja, ha valaki segítő kezet nyújt felé.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések