A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brad Pitt sokkoló módon gúnyolta ki az egyik gyerekét Angelina Jolie szerint: a színész így őrjöngött a magángépükön


Brad Pitt a családon belüli bántalmazási vádjával került középpontba.


Angelina Jolie Jane Doe álnéven nyújtott be panaszt az FBI ellen, derült ki egy kiszivárgott dokumentumból. Azért tette meg ezt a komoly lépést, mert még 2016-ban a szövetségi nyomozóiroda munkatársai nem emeltek vádat Brad Pitt ellen.

Jolie szerint exférje verbálisan és fizikailag bántalmazta őt és az egyik gyermekét, Maddoxot egy magángépen, írta meg a Daily Mail.

A kiszivárgott dokumentumból újabb részletek derültek ki, mi is történt 2016. szeptember 14-én a Franciaországból Amerikába tartó magángépen, amelyen a híres család utazott. Jolie állítása szerint volt férje ittas állapotban volt, ráadásul egyik gyermeküket is kigúnyolta, így fogalmazott: "Úgy néz ki, mint egy kib***ott Columbine-gyerek."

Nekünk, magyaroknak nem mond sokat a Columbine kifejezés, azonban az amerikaiknak igen. 1999 áprilisában a coloradói Columbine Középiskolában volt egy durva tömegmészárlás, amelyet a 12. osztályos Eric Harris és Dylan Klebold követtek el. A két gyilkosra szoktak Columbine-gyerekekként hivatkozni.


Angelina Jolie is kapott tőle, neki ezt vágta a fejéhez:

- Te b***od szét ezt a családot!

Jolie verziója alapján a színész úgy viselkedett, akár egy szörnyeteg, mindenkivel ordibált. Az ordítozás közepette Pitt megragadta a színésznőt, rángatni kezdte a testét, majd a mosdó falához lökte őt, eközben az öklét verte a plafonba.

Maddox eközben p*csnek hívta az apját, erre Pitt egyből neki akart támadni a kiskorúnak. Angelina azért, hogy megvédje a fiát, megragadta Pitt nyakát, és úgy tett, mintha meg akarná a férfit fojtani.

Az egész család sokkban volt a sztár viselkedése miatt, aki többféle alkoholt ivott. Jolie-t például leöntötte sörrel, illetve vörösbort öntött ki a gépen, ami miatt egy 25 ezer dolláros kárt csinált. Ez a balhé vezetett oda, hogy pár nappal később Jolie beadta a válási papírokat.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések