A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bement a vegyeskereskedésbe az elítélt pedofil, és megpróbált megvenni egy gyereket


Nem ez az első alkalom, hogy hasonló módszerhez folyamodott.

Letartóztattak egy nyilvántartásba vett szexuális ragadozót Floridában, miután bement egy vegyeskereskedésbe, és százezer dollárt ajánlott egy ott tartózkodó szülőnek a gyerekéért cserébe, írja a Click Orlando.

A rendőrséget azután hívták ki, hogy „a szülő egyértelműen aggódott amiatt, hogy valaki ragaszkodik ahhoz, hogy megvásárolja a lányát a vegyeskereskedében”.

A rendőrség információi szerint a férfi először csak a kislány kinézetét kommentálta, és megkérdezte, milyen idős. Ezt „aggasztónak, de ártalmatlannak találták”. Miután a szülő elhagyta a boltot, a férfi követte, és a parkolóban üzleti lehetőséget ajánlott neki.

A járókelőknek is feltűnt a férfi viselkedése. Közbelépésük után a gyanúsított visszament a boltba. Letartóztatása után kiderült, hogy már 2019-ben is hasonló módszerrel akart megvásárolni egy gyereket. Akkor öt év felfüggesztett börtönre ítélték.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések