A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balmazújvárosban, Derecskén és Fülöpön kidőlt fa, Balkány és Nyíradony között pedig autó okozott gondot


De fakidőlések miatt is riasztották őket kedden. Ügyeleti hírek.


Tűz keletkezett hétfő reggel egy családi ház egyik szobájában Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Lorántffy kertben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók az oltással egy időben kimentették a ház lakóját mentőálarc segítségével, majd átadták a mentőszolgálatnak. Az épületben egy gázpalack is volt, melyet szintén kivittek, így az nem robbant fel. A tüzet az egység egy vízsugárral oltotta el – közölte szokásos ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Húszméteres fűzfa egyik ága hasadt le Balmazújvároson, a Dózsa György utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Egy tizedik emeleti lakás ablaküvege lazult meg a debreceni Senyei-Oláh István utcában. A forgalmat veszélyeztető üveget a helyi hivatásos tűzoltók távolították el.

Egy kisteherautó gurult be a debreceni Békás-tóba tegnap délután, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység vontatókötéllel avatkozott be.

Derecskén, az Aranyosi úton fa dőlt az úttestre. Az esethez a berettyóújfalui hivatásos ás a konyári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal távolították el a fát.

Egy húszméteres fa dőlt egy kábelre és egy elektromos vezetékre Fülöpön, a Deák Ferenc utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, de a műszaki mentést egy traktor is segítette, alátámasztotta a fát, amíg a tűzoltók szétdarabolták láncfűrésszel.

Balkány és Nyíradony között egy autó megpördült az úton, és a tetejére borult. Ide a szakolyi önkormányzati és a balkányi önkéntes tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást, majd a kerekeire állították az autót.

A rendőrség sem unatkozott

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések