A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Mol lett a Tatabányai Kézilabda Club névadó támogatója


A Mol lett a tatabányai férfi kézilabdaklub névadó támogatója, ezt a felek csütörtökön sajtótájékoztatón jelentették be.


A szponzori szerződés öt évre szól -jelentették be az eseményen. Az olajipari vállalat tavaly augusztusban hoztra nyilvánosságra be, hogy a jövőben a Szeged helyett a Tatabánya férfi kézilabdázóit támogatja, de eddig a csapat nevében még nem szerepelt a MOL.

Pantl Péter, a Mol Csoport kommunikációs igazgatója csütörtökön úgy fogalmazott: büszkeséggel tölti el a céget, hogy azt a csapatot támogatja, amelyben olyan játékosok szerepelnek, akik a magyar válogatott alapemberei is egyben.

"Az együttműködésünk természetesen túlmutat a felnőtt csapat szponzorálásán, ugyanis mind az egyesület, mind a MOL kiemelten kezeli az utánpótlás-nevelést és a tehetségek felkutatását, így erre is nagy figyelmet fordítunk a jövőben is" - nyilatkozta.

Ilyés Ferenc klubmenedzser óriási előrelépésnek tartja az együttműködést.

"A hosszú távú céljaink megalapozásának alappillére ez a mostani megállapodás. Célunk, hogy visszaszerezzük azt a pozíciót, amit az elmúlt évek nehézségei következtében elveszítettünk. Ha ez sikerül, akkor az Európa-ligában is lehet felfelé mozgásterünk" - mondta a játékosként 229-szeres válogatott Ilyés, aki arra utalt, hogy sorozatban hat bronzérem után a legutóbbi szezont csupán ötödikként zárta a Tatabánya, így ezúttal nem léphet ki a nemzetközi kupaporondra.

"Szeretnénk a közönség igényeinek is megfelelni, és olyan meccseket játszani, amelyekre szívesen kilátogatnak a nézőink, ezzel is népszerűsítve a sportágat" - tette hozzá.

A csapat három Bajnokok Ligája-résztvevő együttest lát vendégül a Mol Kupa nemzetközi felkészülési tornán, mivel pénteken és szombaton a Telekom Veszprém, a lengyel Wisla Plock és a horvát PDD Zagreb lép pályára Tatabányán.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések