A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A keszthelyi polgármester fénysorompó felállítását kérvényezte annál a vasúti átjárónál, ahol a közelmúltban történt tragikus baleset


Fénysorompó felállítását kérvényezi a keszthelyi polgármester, Manninger Jenő. Az elmúlt hetekben történt halálos vasúti baleset felhívta a figyelmét Keszthely város vezetőinek, az érintett kutyás-strand melletti átjárónál valamit tenni kell.


Helyszíni bejárást tartottak Keszthelyen az említett vasúti átkelőnél.

"A kutyás strandnál lévő vasúti átjáró biztonságosabbá tétele volt a téma a mai helyszíni bejáráson, ami a megnövekedett forgalom és az elmúlt hetekben tragikusan végződő sajnálatos baleset miatt időszerűvé vált.

Álláspontunk továbbra is, hogy kérjük a MÁV-ot minél előbb fénysorompó felállítására. Az önkormányzat addig is további figyelemfelkeltő táblákat fog kihelyezni. A szakértők szerint a szabályoknak most is megfelel az átjáró, de törekednünk kell a minél nagyobb biztonságra.

Ezúton mi is felhívjuk a figyelmet, mindenki álljon meg a vasúti átjáró előtti stop táblánál és gondosan nézzen körül, ahogy a KRESZ előírja!" - tájékoztatott Manninger Jenő Keszhely város polgármestere Facebook-oldalán.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések