Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Kazincbarcikai Járási Ügyészség az ellen a 40 éves férfi ellen, aki Kazincbarcikán megtámadott egy vásárlót egy üzletben. 


A vádirat szerint január egyik estéjén egy férfi részegen betért egy vegyesboltba, ahol ételt és italt vásárolt. Az üzletben volt egy másik vásárló, akinek a férfi odaszólt. Azt kérdezte, miért nézi őt. Ezen vitatkozni kezdtek, a vita pedig elfajult.

Az egyre agresszívabbá váló részeg ruhájánál fogva megragadta áldozatát, majd megrángatta és ellökte. A megtámadott vásárló elesett, de úgy, hogy közben beverte a fejét egy polcba. A férfi folytatta, újra megtámadta az akkor már félig ülőhelyzetbe került áldozatát.

Odalépett hozzá és belerúgott egyet, majd a medencéjénél rátérdelt és többször megütötte.

Amikor abbahagyta, felállt, és azt mondta a pultos nőnek, hogy „üdvözli" a bolt tulajdonosát, mielőtt elsétált. Az áldozat 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel került kórházba. Eltört az orrcsontja, és a fején is zúzódások keletkeztek. Az ügyészek a büntetlen előéletű férfival szemben a tárgyalás mellőzésével közérdekű munka kiszabását indítványozták súlyos testi sértés miatt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!