A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Százötvennel száguldott át Mátrafüreden a motoros, sokba fog neki kerülni


A sebesség-ellenőrző készülék is rögzítette a szabályszegést.


A 24-es számú főúton, Mátrafürednél egy motoros a megengedett 50 kilométer/óra sebesség helyett 158 kilométer/órával száguldozott - adta hírül hivatalos Facebook-oldalán a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűn- és baleset-megelőzési osztálya.

Mint közölték, a felelőtlen szabályszegést sebesség-ellenőrző készülék is rögzítette. A felvétel alapján a motorkerékpárt vezetővel szemben 300 ezer forint bírságot szabtak ki.

- Elképesztő, hogy a járművezető bele sem gondol, hogy ilyen sebességnél bármilyen akadály, nem várt esemény történik előtte, esélye sincs elkerülni a tragédiát. 158 kilométer/óra sebességnél a motorkerékpár egy másodperc alatt 43,9 métert tesz meg. Ilyen sebesség mellett egy vészfékezés során nagyságrendileg 185 méter a féktávolság - írták a Facebookon.

A rendőrök kérnek minden közlekedőt, hogy felelősséggel, tiszta fejjel, és a szabályok maradéktalan betartásával közlekedjenek.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések