A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyos vonatbaleset történt Balatonfüreden


A személyvonaton száznyolcvan ember utazott.

Egy ember súlyosan, négy pedig könnyebben megsérült a veol.hu információi szerint, amikor két vonat ütközött a balatonfüredi vasúti állomásnál. Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő elmondta, nem lehet tudni, miért történt az ütközés, a baleset miatt az utat lezárták, a forgalmat a környékre elterelik.

A rendőrségi szóvivő elmondta, a vonaton 180-an utaztak. Egy 70 éves nő sérült meg súlyosan. A sérültek között gyermek nincs.

A Mávinform a Facebook-oldalán annyit írt, hogy baleset a Vizipók InterRégó vonatnál történt, amely a Déli-pályaudvarról érkezett, amikor a behaladó vonat mozdonyának ütközött egy másik, az állomáson tolatást végző mozdony.

A helyszínelés miatt a vonatok helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat az Alsóörs–Balatonfüred–Aszófő közötti szakaszon. Az észak-balatoni vonalon hosszabb menetidőre, jelentős késésekre, kimaradó vonatokra kell számítani.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések