A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

50 év házasság után brutálisan meggyilkolta feleségét a Somogy megyei férfi


Élete végéig börtönben maradhat az a hetvenes éveiben járó, dél-somogyi férfi, aki több, mint 50 év házasság után féltékenyságből baltával, késsel, és egy fadarabbal támadt feleségére. Az asszony olyan súlyosan megsérült, hogy mire a mentősök a helyszínre érkeztek, meghalt.


A férfi több mint 50 éven keresztül élt együtt feleségével, ám idővel megromlott köztük a viszony, mert a férfi rendszeresen ivott és féltékenykedett. Az asszony ezért 2021 szeptemberében különköltözött egy közeli házba.

A férfi ebben nem tudott belenyugodni, és onnantól kezdve többször is életveszélyesen megfenyegette a nőt.

A gyilkosság napján már délután elkezdett inni, majd éjjel magához vett egy fejszét és egy 15 centis kést, és elindult az asszonyhoz.

A bejárati ajtó melletti farakásból még magához vett egy fadarabot is, majd kopogott. Amikor s nő ajtót nyitott, a férfi

először a fadarabbal verte fejbe, ezután a földre került asszonyt a fején, a nyakán, és a karjain többször is megszúrta, majd a fejsze élével, illetve fokával is többször is fejbe ütötte.

A férfi a brutális verés után hazament. A nő még saját erejéből segítséget tudott hívni, a mentők meg is kezdték az ellátását, ám

a nyugdíjas asszony még a helyszínen, a mentőautóban belehalt súlyos sérüléseibe.

Az ügyészség a gyilkosság óta letartóztatásban lévő férfival szemben fegyházbüntetés kiszabását javasolta.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések