Hirdessen itt

Nem lett jó vége az egyéjszakás kalandnak Békéscsabán


Magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat a békéscsabai járási ügyészség, és vádiratában közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt egy 56 éves, büntetlen előéletű, hajléktalan életmódot folytató férfi ellen, aki önkényesen egy családi ház melléképületében töltötte az éjszakát.


A hajléktalan életmódot folytató férfi 2021-ben kisebb megszakításokkal több hónapig lakott a tulajdonos engedélyével egy békéscsabai ingatlanban, a családi ház mögötti tárolóhelyiségben. A férfi szállás és élelem fejében segített a sértett nőnek a ház körüli munkákban, majd 2021 novemberében onnan eltávozott anélkül, hogy erről szólt volna a tulajdonosnak. A férfi idén januárban egy ízben felkereste a sértettet és befogadást kért, aki azonban elutasította.

Április 10-én, a délutáni órákban – ittas állapotban – ismét megjelent a lakásánál és szállást kért tőle, azonban a nő határozottan elküldte.

A férfi ennek ellenére a késő esti órákban visszament a házhoz, az utcai nagykapun át bemászott az udvarra és az éjszakát a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül a ház mögötti nyitott tároló helyiségben töltötte. Másnap, a kora reggeli órákban – mielőtt a sértett és hozzátartozói felébredtek volna – észrevétlenül távozott az ingatlanból.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések