A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Provokáció: Masszív zsidózás harsogott a Blahán (videó)


Hackertámadás érte a Blaha Lujza téri villamosmegálló egyik reklámtáblájának a hangszóróját. Csak érdekességképpen tennénk hozzá azt a tényt, hogy a folyton csak a bajt keverő Dániel Péter éppen a mai napon posztolt az antiszemitizmusról

Felteszem a kérdést, hogy véletlenszerű lenne ez az egybeesés? És érdekelne az is, hogy a fent nevezett személy milyen kapcsolatban áll Tomcat-el?

Meghackelték a Blaha Lujza téren az egyik reklámtáblának a hangszóróját, amiből így aztán masszívan zsidózó szövegek harsogtak ki – derült ki a Telex cikkéből, akiknek egy olvasójuk készített kép és hangfelvételeket a szóban-forgó tábláról. „A Blaha Lujza tér eklektikus miliőjéhez szokott fülnek és szemnek kevés dolog számít figyelemfelkeltőnek vagy megbotránkoztatónak, hétfőn délelőtt mégis olyan történt ott, ami még az edzett blaházóknak is szokatlan volt” – írta a portál az eset kapcsán. 

Mint írták, a BKV-BKK emberei csak annyit tudtak mondani, hogy nem hozzájuk tartozik a hangszóró, viszont nem tudták, hogy kinek lehetett az akciója.

A beszámoló szerint többnyire akkor hangzottak fel a felvételek, amikor begördült a villamos.

„Kétféle szöveg ismétlődött. Az egyik egy rövidebb felvétel volt, amelyen arról esett szó, mi lenne, ha Tomcat, az utóbbi időben újra aktív radikális aktivista lenne a miniszterelnök, amire az a válasz érkezett, hogy

akkor tele lenne minden »zsidó hullákkal és falhoz csapkodott csecsemőkkel«, a »más véleményűeket« pedig »karóba húznák fekete ruhás halálbrigádok«.”
 


Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések