A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dániel Péter tájékoztatta az új izraeli miniszterelnököt „az orbáni diktatúra gátlástalan korrupciójáról”


Előkerült az Izraelbe menekült bűnöző baloldali hülye-gyerek, s azzal henceg a facebookon, hogy az orbáni diktatúra gátlástalan korrupciójáról tájékoztatta az új izraeli miniszterelnököt.

Ha már ott volt, akkor tájékoztatta még továbbá „az erősödő rasszizmusról, antiszemitizmusról, homofób gyűlölködésről, illetve a mesterségesen újjáélesztett Horthy-kultuszról”. 

Dániel Péter Izraelbe költözött jogász rövid Facebook-posztban gratulált Jair Lapidnak, aki kicsit több mint másfél hete Izrael miniszterelnöke. A jogász a posztjában mesélt arról jóbarátok Jairral, valamint kifejtette, hogy régebben többször is találkoztak személyesen és részletesen tájékoztatta őt

az orbáni diktatúra gátlástalan korrupciójáról,

az erősödő rasszimusról, antiszemitizmusról, homofób gyűlölködésről, illetve a mesterségesen újjáélesztett Horthy-kultuszról, amelynek fő célja a magyar kormány (azaz a gátlástalan fideszes maffia) sunyi revizionista törekvése, valamint a nacionalista gőg és indulatok felerősítése”.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések