A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megadja: Híres emberek és jogvédők nélkül sosem válnánk „kellően felvilágosulttá és haladóvá” (VIDEÓ)


A Kontra publicistája egy videóban idézte fel, hogy „miként járultak” hozzá a híres emberek és jogvédők ahhoz, hogy „jobb emberekké váljunk”. 

Az összeállítás elején Megadja Gábor többek között felidézte a DK elnökének, Gyurcsány Ferencnek azt a 2021 áprilisában, a parlamentben elhangzott beszédét is, amelyben megfenyegette a kormányoldal képviselőit, hogy 2022-ben, a vesztes választást követően „nem lesz kegyelem, el fogják önöket vinni!”. De az a 2020 augusztusában tett kijelentése is előkerült, amelyben arról értekezett, hogy 

Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.”

„Hálával tartozunk a híres embereknek és jogvédőknek”

A publicista ezt követően leszögezte, hogy „hálával tartozunk a híres embereknek és jogvédőknek” majd azzal folytatta, hogyha ők nem lennének, akkor „a politikusok gátlástalanul manipulálni tudnának minket”.

Majd olyan példákat hozott, hogy többek között Nagy Zsoltnak és Gulyás Mártonnak, a Partizán műsorvezetőjének köszönhetőn döbbentek rá sokan, hogy „valójában rasszisták” vagy elutasítóak a melegekkel szemben.

Megadja azt is megjegyezte, hogy ők valamennyien

„jó emberek, akik segítenek nekünk kivánszorogni a szellemi és erkölcsi sötétségből”.

Gondolatait végül azzal zárta, hogy „híres emberek és jogvédők nélkül sosem válnánk kellően felvilágosulttá és haladóvá”.

A videót alább tekinthetik meg:



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések