A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kétszer is visszatért a lopás helyszínre a férfi Edelényben


A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy edelényi házba kétszer is betört.


Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 33 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. július 11-én az esti órákban egy edelényi családi ház nyitott kertkapuján keresztül behatolt a portára, majd egy melléképületből horgászfelszereléseket lopott el. A férfi a zsákmányt eladta, a vételárat pedig rövid idő alatt el is költötte. A gyanúsított még aznap visszament az előző helyszínre, de ekkor már a ház ablakát betörte, majd onnan több millió forintot, márkás italokat, és ruhaneműket lopott el. A nyomozók mintegy huszonnégy óra alatt azonosították, elfogták, illetve előállították a rendőrségre a férfit, akinek még ez idő alatt sikerült elvernie a másodjára megszerzett pénzt is.

Az Edelényi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Az Edelényi Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatosan felhívja az ingatlan tulajdonosok figyelmét, hogy a nyitva hagyott, vagy éppen kulcsra nem zárt ajtók jó alkalmat kínálnak az elkövetőknek. Az ilyen típusú bűncselekmények esetében is rendkívül fontos a megelőző tevékenység! Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy - ha otthon tartózkodnak is - zárják kulcsra a kertkaput, a ház bejárati ajtaját, zárják le az udvaron álló gépkocsit és tartsák zárva a melléképületet!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések