A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karambolozott Parragh László (hangfelvétel)


Épp Bolgár Györgynek adott telefonos interjút. 

Csütörtökön baleset érte Parragh Lászlót – adta hírül a Blikk. Az iparkamara elnöke Bolgár Györgynek, a Klubrádió műsorvezetőjének adott interjút, mikor a hangfelvétel tanúsága szerint beléjük mentek. 

A portál felidézte, hogy Parraghot a Megbeszéljük című műsorban a kataadózás változásáról kérdezték. Az iparkamara elnöke erre azt a választ adta,

„nem volt szerencsés év közben változtatni az adózási szabályokon, de szükség volt rá”.

Hozzátette, azért szorgalmazta az adónem megváltoztatását, mert neki nem csak a katásokat, hanem a többi munkaadót is képviselnie kell.

Parragh arra is kitért, hogy a kormány azért nem fogadja el a globális minimumadó bevezetését, mert az az ország versenyképességét rontaná, elijesztené a befektetőket.

A balesetben senki sem sérült meg

Az elnök az élő interjú 18. percében közölte a műsorvezetővel, hogy beléjük mentek. A balesetet követően először azt javasolta, hogy folytassák a beszélgetést fél óra múlva, de végül – mivel nem ő vezette a kocsit – belement, hogy még pár percig válaszoljon Bolgár György kérdéseire.

A kamarai elnök azt mondta, csak egy kisebb koccanás történt. Miközben a beszélgetés folytatódott, a sofőrök a betétlapokat töltötték. Senki nem sérült meg – írta a Blikk.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések