Hirdessen itt

Ittas állapotban vezetett motorcsónakot az alsózsolcai férfi


A Tiszai Vizirendészeti Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy alsózsolcai lakos ellen.


A 40 éves férfi Tiszafüred külterületén, a Tisza folyón közlekedett az esti órákban egy motoros csónakkal, amikor a rendőrjárőr igazoltatta. A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították – közölte a police.hu.

Mint az esetekből is kitűnik, a rendőrök napszaktól függetlenül kiszűrik az ittas járművezetőket. A rendőrség kéri, hogy tartsanak önfegyelmet, és ittasan ne vezessenek járművet!

Kérik, ha mégis összejövetelre, vagy ünnepségre kerül sor a hétvégén, és alkoholt  fogyasztanak, akkor inkább maradjanak  ott, vagy gyalogosan, tömegközlekedéssel, taxival, esetleg egy családtagot vagy ismerőst megkérve oldják meg a közlekedésüket!

Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel nagyobb tragédiát előzhetnek meg!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések