A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hátulról nekiment robogójával egy nő a lassító autóba Gyulán


Baleset Gyulán, körözött autó Battonyán, elfogás Kardoson.


Gyulán, a Temesvári úton csütörtökön 17 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő nő későn vette észre az előtte lassító autót és hátulról nekiütközött. A balesetben a 19 éves nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – írja a police.hu.

A battonyai közúti határátkelőhelyen csütörtökön 13 óra 15 perc körül kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi, aki egy mikrobusszal, tréleren személygépkocsit szállított. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a német hatóságok a személyautó körözését rendelték el. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a járművet lefoglalta.

Kardos külterületén, a 44-es számú főúton csütörtökön 16 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy személyautó vezetőjét. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Szarvasi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrség a békésszentandrási férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vette.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések