Hirdessen itt

Három rendőrt agyonlőtt, ötöt megsebesített egy férfi Kentuckyban


Három rendőrt megölt, ötöt megsebesített egy férfi Kentucky állam keleti részén, Allen városában. 

A 49 éves Lance Storz akkor nyitott tüzet puskájával a rendőrökre, amikor azok egy családon belüli erőszak miatt hozott végzést próbáltak kézbesíteni neki. Storz a rendőrökön kívül egy katasztrófavédelmist is megsebesített, és egy rendőrkutyát is agyonlőtt.- írja a Guardian.

A hatóságok végül egy órás szembenállás után tudták csak ártalmatlanítani és elfogni.

Az illetékes Floyd megyei seriff, John Hunt szerint "vegytiszta pokol" volt a helyszínen. "Esélyük se volt" - mondta a megtámadott rendőrökről. A végzést eredetileg négy rendőr kézbesítette, akik erősítést hívtak, amikor Storz rájuk támadt.

Az egyik halálos áldozat Ralph Frasure, a prestonsburgi rendőrség századosa, aki 39 éve szolgált. Hunt seriff egyik beosztottja, William Petry Frasure-höz hasonlóan a helyszínen életét vesztette. Frasure egyik beosztottja, Jacob Chaffins a kórházba szállítás után vesztette életét. Chaffins a prestonsburgi rendőrség emlékposztja szerint mielőtt rendőrnek állt volna, mentősként és tűzoltóként is szolgált.

Storz a bíróságon ártatlannak vallotta magát az óvadéki tárgyalásán, de a Pike megyei bíróság eljáró bírója így is tízmillió dolláros óvadékot szabott ki rá.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések