A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadházy: a rezsicsökkentés miatt a víz negyede elfolyik a semmibe


„Egy kiszivárgott minisztériumi jelentés már öt éve arra figyelmeztetett, hogy a szétrohadó csöveken a víz minimum negyede (!) elfolyik a semmibe. Már akkor arról beszéltek, hogy az esztelen rezsicsökkentés miatt legalább 3000 milliárd (!) forint értékű karbantartás maradt el, illetve már akkor ennyire lett volna szükség.


A korrupt propagandakormány tagjait persze ez nem érdekli, gondolom úgy számolnak, hogy majd vesznek maguknak teherautókat is, amivel a palotáikba vizet szállítanak. (Persze az agglomerációs vízhiány veszélyéért  közvetve más okból is felelősek korrupt politikusok: a budapest környéki településeken ész nélkül  belterületté nyilvánított telkeken hatalmasat kaszáltak bizonyos »üzleti körök«. Az átminősítéshez mindig politikusok döntései kellettek és nem kell hozzá sok fantázia, hogy a haszon egy része hozzájuk kerülhetett vissza. És természetesen a klímaválságot sem negligálhatja olyan könnyen a propagandakormány, mint eddig.”- írja Hadházy a Facebookon.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések