A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Életfogytiglant kapott VV Fanni gyilkosa


A Fővárosi Törvényszék szerdán bűnösnek találta B. Lászlót személyi szabadság megsértése és emberölés bűntettében. 

A Fővárosi Törvényszék szerdán bűnösnek találta B. Lászlót személyi szabadság megsértése és emberölés bűntettében, ezért őt első fokon életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték. - írta a 24.hu.

Több mint négy és fél éve tűnt el a ValóVilág hetedik szériájának szereplője, Novozánszki Fanni, akiről akkoriban egy ideje már tudni lehetett, hogy konzumlányként dolgozik. 

A vádirat szerint 2017. november 20-án B. László az ölében lecipelte Fannit a lány lakásából a ház mélygarázsába, majd a bőröndjével együtt az ott parkoló Citroen Cactus típusú bérautója hátsó ülésére helyezte őt, aztán elhajtott a kocsival. A biztonsági kamera felvétele alapján a szakértők azóta sem tudták megállapítani, hogy a felvételen látható lány abban a pillanatban ájult volt-e, vagy akkor már halott. Ettől a pillanattól kezdve semmi hír nincs Fanniról, mintha a föld nyelte volna el. Ezt követően B. Lászlót pár nappal a történtek után letartóztatták, majd egy évvel később házi őrizetbe helyezték.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések