A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Cseh Katalin: a Fidesz kivégzi a szellemi szabadfoglalkozást Magyarországon


A kis- és középvállalkozások adják egy egészséges gazdaság gerincét. Mi küzdeni fogunk értetek.


„Több százezer ember. Ennyien kaptak egy három-négyszeres adóemelést a nyakukba a Fidesztől egyik hónapról a másikra. Előkészítés nélkül, a nyár és egy kezdődő megélhetési válság közepén. Úgy, hogy az államnak érdemi pluszbevétele alig lesz ebből.

A Fidesz kivégzi a szellemi szabadfoglalkozást Magyarországon. Kisadózók voltak a grafikusok, színészek és zenészek, villanyszerelők, mű- és szakfordítók, és még rengetegen, akiknek nem kellett állami vagy céges segítség ahhoz, hogy a piacról megéljenek. A tudásukat, a szakmájukat, a tehetségüket adták el – és ennek a lehetőségét veszi el most a Fidesz tőlük.

A tegnapi tüntetésen azt követeltük a kormánytól, vonja vissza a javaslatát. Ne fojtsa meg a magyar középosztályt, mert nélkülünk, nélkületek nincsen normális gazdaság, nincs működő ország sem. A kis- és középvállalkozások adják egy egészséges gazdaság gerincét. Mi ezt tudjuk, és küzdeni fogunk értetek.”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések