Hirdessen itt

Borsod: Le akarta lőni a zenészt a lagziban, mert hangos volt a zene


Az esküvői vendég légpisztollyal ötször célzott.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat egy 36 éves férfi ellen, aki egy borsodi kistelepülésen tartott esküvőn részegen légpisztollyal rálőtt a zenészre, mert zavarta a hangos zene - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

A vádlott a 2021 február végén tartott lagziban a ház konyhaasztalánál ült, miközben a mellette lévő széken tartotta a légpisztolyt. Amikor a zenét szolgáltató férfi bement a konyhába, hogy a házimozi rendszerhez csatlakoztatott telefonon más zenét válasszon, a vádlott rászólt, hogy halkítsa le a zenét. Ezután a légfegyverrel a sértett fejére célzottan két lövést adott le.

Az egyik lövedék a férfi homlokát találta el, míg a másik a bal füle mögött okozott sérülést. Ezután még három lövést adott le, a lövedékek a sértett jobb könyökébe, mellkasfalába és hasfalába fúródtak.

A légpisztoly lövések a sértettnek 8 napon belül gyógyuló felszínes lőtt sérüléseket okoztak. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott, a légfegyver elkobzásával.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések