A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az orosz külügyminisztérium szerint Britney Spears dalával üzent nekik Amerika


Az USA szerint Moszkvának okot kell adnia arra, hogy találkozót szervezzen az amerikai és az orosz diplomácia vezetői között. 

Marija Zaharova külügyminisztériumi szóvivő az amerikai külügyminisztérium közleményét Anthony Blinken és Szergej Lavrov találkozójának feltételeiről Britney Spears amerikai énekesnő egyik dalának soraival kommentálta – írja az Index.

Az amerikai külügyminisztérium arra a következtetésre jutott, hogy Moszkvának okot kell adnia arra, hogy találkozót szervezzen az amerikai és az orosz diplomácia vezetői, Anthony Blinken és Szergej Lavrov között. Washington most úgy véli, hogy ez a kapcsolatfelvétel egyelőre nem helyénvaló.

„Szeretnénk, ha Oroszország indokot adna a Lavrov miniszterrel való kétoldalú találkozóra” 

– mondta Ned Price szóvivő.

Nem terveznek ilyen találkozót

A külügyminisztérium korábban azt mondta, hogy nem terveznek ilyen találkozót. „Ned, ez a kijelentésed hasonlít Britney Spears Baby One More Time (»Még egyszer, édesem«) című dalának szavaira” – írta az orosz diplomata a Telegram-csatornáján. Ezt követően Oroszország képviselője hozzátette: A saját szavaimmal válaszolok a June songból: „Szóval vége a júniusnak, az erőd kisebb, és repülni fogok, távol ettől a hazugságtól.”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések